Autor: Indrek Kald • 6. juuni 2019

Telia tehnoloogiajuhiks saab Andre Visse

Telia Eesti uueks tehnoloogiadirektoriks ja juhtkonna liikmeks saab 10. juunist Andre Visse, kes on ettevõttes töötanud kuus aastat.
Telia Eesti uus tehnoloogiajuht Andre Visse.
Foto: Telia Eesti

Värske tehnoloogiajuhi kinnitusel on Telial ees põnevad ajad. "Muudame oma arendusprotsesse agiilsemaks ning oleme 5G turule toomise ootel. Samal ajal laiendame üle kogu Eesti valguskaabli võrgustikku ning teeme revolutsiooni IT- ja pilveteenuste turul," märkis Visse.

Telia Eesti juhatuse esimehe Robert Pajose sõnul on tehnoloogiajuhi roll väga kaalukas, kuna kokku töötab Telia tehnoloogiaüksuses ligi 500 inimest.

"Tehnoloogiadirektori amet on siinsel äri- ja IT-maastikul üks põnevamaid, sest annab võimaluse koostöös tugeva meeskonnaga suunata uusimate tehnoloogiate arendamist ja rakendamist Eestis," ütles ta.

"Igal aastal investeerime siinsel turul üle 50 miljoni euro IT-taristu arendamisse ja uutesse digitaalsetesse toodetesse-teenustesse," lisas Pajos.

Andre Visse on Telias töötanud kuus aastat, viimati IT taristu teenuste juhi rollis. Enne seda töötas ta IT Grupis tehnoloogiajuhi ja juhatuse liikmena.

4. mail 2016 asus Telia Eesti tehnoloogiadirektorina tööle Kirke Saar, kes tänavu jaanuarist juhib Telia Norra võrguarenduse üksust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755