Autor: Indrek Kald • 10. juuni 2019

TalTech õpetab tööstustele digitaliseerimist

Kolmapäevasel seminaril TalTechis pakutakse vastust küsimusele, kuidas saavad ettevõtted koostöös ülikooliga lahendada üha olulisemaks muutuvat küsimust – tööstuse digitaliseerimist. Kogemusi jagavad ka eraettevõtted.
Info tööstuse digitaliseerimise võimaluste kohta on üha aktuaalsem.
Foto: Pixabay

12. juunil toimuval TalTechi ja EASi seminaril annab ülikool ülevaate ettevõtjate võimalustest ning saab kuulda erasektori kogemuslugusid. Lisaks on oma silmaga võimalik näha robootika, tööstusliku virtuaal- ja liitreaalsuse, 3D printimise ning paindtootmissüsteemide laboreid, mis just selliste küsimustega tegelevad.

Paindtootmissüsteemide põhimõtteid tutvustab Kristo Karjust TalTechist, tootmise optimeerimise võimalustest, tasuvusest ja teostatud projektidest räägib Rait Rand OÜst Engart, tootmises isesõitvaid sõidukeid rakendanud ettevõtte kogemusi jagab Kristo Timberg ASist Chemi Pharm.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052