Autor: Indrek Kald • 8. juuli 2019

MAX 123 ja Võrguvara ühendavad ärid

AS MAX 123 ja OÜ Võrguvara sõlmisid 3. juulil kokkuleppe alustada läbirääkimisi kahe ettevõtte ühinemiseks. Uuest ettevõttest saab suurim kodumaisel kapitalil põhinev äriklientidele suunatud IT-taristu lahendusi pakkuv firma.
MAX 123 asutaja Ivo Suursoo.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Läbirääkimiste ajal kuni ametliku ühinemiseni tegutsetakse senistes asukohtades eraldiseisvate meeskondadena. Samas tehakse juba ka koostööd, et hakata tulevikus pakkuma klientidele ühtseid terviklahendusi. Ühinemise eeltingimuseks on konkurentsiametilt loa saamine.

"Oleme pidevalt otsinud võimalusi oma kliente paremini teenindada, pakkuda võimalikult täielikku kvaliteetset teenuste ja lahenduste valikut. Ühinemine on neis otsingutes järgmine etapp," ütles Võrguvara juhatuse liige ja asutaja Jüri Reitsakas.

MAX 123 nõukogu liikme Ivo Suursoo sõnul oli juba läbirääkimiste algusfaasis näha, et kaks firmat täiendavad teineteist. "Võrguvara tugevused on võrgu- ja turvalahendused ning MAX 123 omad serverruumi ja IT-teenuste poolel. Kokku moodustub turul enneolematult täielik portfell ja teenusekvaliteet," ütles ta.

Ühendettevõtte juhatusse hakkavad kuuluma tegevjuhina Võrguvara senine müügimeeskonna juht Tauno Telvik ja finantsdirektorina MAX 123 tegevjuht Ermo Kiisk. Nõukokku hakkavad kuuluma MAX 123 senine nõukogu liige Ivo Suursoo, Aldur Talkop ja Võrguvara juhatuse liige Jüri Reitsakas.

MAX 123 on 1991. aastal asutatud infotehnoloogia lahendusi ja teenuseid pakkuv ettevõte, mis keskendub partnerlusele IT-juhtimisest igapäevase teostuseni.

Võrguvara on enam kui 20aastase ajalooga arvuti- ja andmekeskuste võrkude projekteerimise, ehitamise ja toetamisega tegelev ettevõte. Nende klientide hulka kuuluvad peamiselt keskmisest suuremad eraettevõtted ja riigiasutused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755