Autor: Indrek Kald • 17. juuli 2019

Telial täna Eestis esmakordselt ühekordse tasuga telesaade

Täna toimub Telia TV erikanalis otseülekanne Ivo Linna 70. juubeli kontserdilt, millele saavad Telia kliendid kaasa elada pay-per-view lahenduse toel ehk makstes vaatamise eest ühekordse tasu.
Ivo Linna juubelikontsert "IFF70" algab kl 20 Tallinna lauluväljakul.
Foto: Telia

Õhtuse kontserdi nägemiseks tuleb Telia kliendil tasuda viieeurone summa, mis liidetakse jooksva kuu teleteenuse arvele. Nimetatud summa saab tasuda Telia TV puldiga otse teleekraanil. Pärast seda on kanal avatud vaatamiseks.

"Põhimõttelt on pay-per-view loogika sarnane TV videolaenutuse omale, kus klient nõustub filmi eest küsitava tasuga, peale mida saabki juba filmi vaatama asuda," ütles Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton.

Tema sõnul on tegu esimese korraga, mil Eesti teleteenuse pakkuja sellist lahendust võimaldab. "Soovime näha, kuidas see teenus Eesti inimeste poolt vastu võetakse, et seda erineva telesisu puhul ka edaspidi kasutada. Näiteks USAs on pay-per-view lähenemine vägagi populaarne ning seda kasutatakse aktiivselt erinevate spordivõistluste edastamisel," märkis Anton.

15. juulil tekkis Telia TV menüüsse erikanal Ivo Linna 70, mis on leitav Telia LIVE kanali kõrvalt. Juhul, kui uus kanal valikusse automaatselt ei ilmu, aitab digiboksi taaskäivitamine.

Kuna tegu on uue teenuse testimiseks mõeldud lahendusega, on Ivo Linna kontserti edastav erikanal nähtav vaid nendel Telia klientidel, keda pole veel üle viidud uuele Telia TV loogikale ehk kellel on endiselt kasutusel Põhipakett (mitte Mini, Standard või Premium). Telia teatel on valdav osa nende klientidest täna veel nn vanema lahenduse kasutajad ja peaksid kontserti soovi korral nägema.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755