Autor: Indrek Kald • 24. juuli 2019

Elisa ei luba kiiret lahendust levita klientidele Ruhnus

Ruhnu saarel elavad mobiilsideoperaatori Elisa võrgus olevad kliendid on juba seitsmendat nädalat ilma telefoni- ja internetilevita, ent head lahendust probleemile esialgu ei paistagi.
Ruhnu vallavanema Andre Nõu sõnul teistel mobiilifirmadel saarel probleeme pole.
Foto: Saarte Liinid

"Telefon on numbrit valides umbes 20 sekundit tumm ja siis kas hakkab kutsuma või mitte," kirjeldas saarel valitsevat olukorda Ruhnu vallavanem Andre Nõu Meie Maale ning lisas, et tema kogemuse järgi ei sõltu see ka asukohast.

"Mina ja mitmed teised kliendid on selle probleemiga Elisa poole pöördunud, aga sealt ei tule pädevat vastust," kurtis Nõu ja lisas, et sideoperaator vaid vabandab ebamugavuste pärast ja lubab tehnikuil probleemi lahendamisega tegeleda.

Elisa suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul pole tegemist olukorraga, mida saaks mõne nädalaga lahendada, sest saarel pole eraldi Elisa masti ja teenust pakutakse teise firma raadiolingi kaudu, millele avaldavad mõju ka erinevad loodusfaktorid.

"Teema on olulise prioriteedina päevakorda võetud ning Elisa spetsialistid tegelevad aktiivselt lahenduse leidmisega koos Elisa koostööpartneritega, kellelt ühendust renditakse," ütles Elisa suhtekorraldusjuht.

Vallajuhi sõnul oleks meretagusest elust tingituna kannatlikele ruhnlastele mõistetav, kui probleem lahendataks nädala või kahega, aga nüüdseks on Elisa kliendid eesotsas vallavanemaga asunud sideoperaatorit vahetama.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755