Autor: Indrek Kald • 30. juuli 2019

Elisa viib välikontori ka Tartusse ja Pärnusse

Tallinnas neli järjestikust aastat välikontoreid korraldanud Elisa läheb tänavu esmakordselt ka Tartusse ja Pärnusse, et sealsetele tööinimestele samuti väljas töötamise võimalusi tutvustada.

Välikontorid on kõigile külastajatele tasuta ja esimene neist toimub täna Ülemiste City linnakus Tallinnas. Teistes linnades tutvustatakse välikontorit augustis.

Elisa välikontorit tutvustamas.
Foto: Marek Metslaid

Välikontor on tavapärase kontori pop-up versioon, mis toimub vabas õhus ja annab võimaluse suviste ilmade nautimiseks veeta tööpäev tavapärasest rutiinsest tööpäevast erinevas keskkonnas.

Välikontoris on olemas töö tegemiseks vajalik tasuta kiire ja turvaline mobiilne internet, istumiskohad, päikesevari, nutiseadmete laadimisvõimalus ja värske kohv.

Elisa personali valdkonna juhi Kaija Teemägi sõnul on välikontorid Tallinnas leidnud inimeste poolehoiu. "Värskes õhus töötamine paneb ideed lendama ja pakub tavapärasele töökeskkonnale mõnusat vaheldust. Pop-up kontorisse on oodatud kõik ja sobivad mitmekülgseks töötegemiseks: võib tulla üksi või kogu tiimiga, pidada kliendikoosolekut või ajurünnakut," lisas ta.

Lisaks praktiseerib ettevõte ka muid targalt töötamise viise, alustades kaugtööst kuni ajatöö erinevate vormideni, nagu näiteks kuuetunnised tööpäevad esindustes ning neljapäevased töönädalad telemüügis.

"Töö ei toimu ammu enam ainult kontoriseinte vahel juhi silme all, inimesed soovivad aja- ja kohapaindlikumalt töötada. Nii uuringud kui ka meie enda kogemus näitavad, et see motiveerib ja tõstab produktiivsust. Välikontor on üks hea võimalus, kus kaugtöö tegemist katsetada, kui veel suurt kogemust ei ole," märkis Kaija Teemägi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755