Autor: Indrek Kald • 7. august 2019

Ülemiste City esimeses elamus veerand kortereist ehituse ajal juba broneeritud

Mainor Ülemiste ja Fund Ehitus tähistavad homme sarikapidu Ülemiste Citysse kerkivas 13korruselises Lurichi majas, millest saab esimene samm tehnoloogiafirmade ärilinnakusse püsiasustuse toomisel. Veerand üürikortereist on broneeritud juba aasta enne hoone valmimist.
Lennujaama kõrvale vana Dvigateli tsehhi asemele ehitatav elumaja kannab kunagise maadleja Georg Lurichi nime.
Foto: Mainor Ülemiste

Sarikapeol tutvustab Mainor Ülemiste juhataja Margus Nõlvak kaasaegsete rahvusvaheliste töötajate ootusi töö- ja elukohale ning Ülemiste City plaane neile vastamiseks.

Aasta pärast valmivatest Lurichi maja üürikodudest saavad esimesed püsiasukate kodud Ülemiste City ärilinnakus. 2025. aastaks kasvab püsielanike arv Mainor Ülemiste hinnangul juba paari tuhande elanikuni.

Lurichi maja hakkab koosnema kahest tornist: 13korruselisest üürikodudega osast ja 8korruselisest bürootornist. 81 moodsat kodu saavad olema täielikult sisustatud ning maja täisautomaatne, pooled korteritest on mõeldud pikaajalisteks üürikodudeks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052