Autor: ITuudised.ee • 12. august 2019

Robotex otsib 2000 euroga juhatuse liiget

Robootikaüritusi korraldav Robotex otsib töökuulutusega juhatuse liiget, kes saab oma vastutusala ise valida ning kellele pakutakse palka 2000 eurot kuus.
Cleveroni pakirobot mullu Robotexi näitusel.
Foto: Robotex

Juhatuse liikme ülesanded on Robotex 2019 ürituse korraldamise koordineerimine, järgmise aasta Robotexi kontseptsiooni loomine, rahastuse leidmine ja eelarve planeerimine, koostöövormide loomine ja läbirääkimised partneritega.

Kandidaadile tulevad muuhulgas kasuks rahvusvahelise organisatsiooni juhtimise kogemus ning arusaam robotitest ja nende ehitusest.

"Otsime täiskohaga panustavat juhatuse liiget, kes võrdväärse partnerina saab kaasa rääkida kõikides valdkondades ja vastavalt oma kompetentsidele valida selgemad vastutusalad - olgu selleks siis finantsjuhtimine, turundus, müük, rahvusvahelised suhted, projektitaotlused," seisab cv.ee lehel avaldatud töökuulutuses.

Eestist alguse saanud robootikavõistlus ja -näitus Robotex on laienenud 18 riiki, kus korraldatakse üritusi sama nime all. Teiste seas toimuvad Robotexi üritused Hiinas, Etioopias, Kuveidis, Kolumbias ja Indias, sel sügisel esmakordselt ka Lõuna-Koreas.

Kandideerimise tähtaeg on 15. august, lisainfot jagab Robotexi juht Ave Laas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052