Indrek Kald • 19 august 2019

Baltic VCA Summit toob Pärnusse era- ja riskiinvesteeringute tipud

Eesti era- ja riskikapitali assotsiatsioon EstVCA võõrustab 21.-22. augustil Pärnus konverentsi Baltic VCA Summit, mis toob kokku professionaalsed era- ja riskiinvestorid ning riskikapitalifondide omanikud ja juhid.

BaltCapi juht Kristjan Kalda.  Foto: Raul Mee, fotograaf

Pärnusse tuleb üle 200 osaleja, sealhulgas Jaapanist, Inglismaalt, Singapurist ja USAst.

Pärnus arutatakse valdkonna arengusuundi, Eesti positsiooni Balti- ja Põhjamaade riskikapitaliturul, investorite vaadet Eesti iduettevõtete potentsiaalile järgmisteks läbimurreteks, samuti Eesti mainet investeerimismaailmas.

Teiste seas esinevad Baltic VC Summitil Omron Venturesi juht Tomoko Inoue (Tokyo), Isomer Capitali partner Chris Wade (London), BaltCapi partner Kristjan Kalda (Tallinn), Invest Europe´i tegevjuht Michael Collins (Brüssel), Pantheoni partner Ralph Guenther (London).

Baltic VCA Summit on regiooni suurim professionaalsetele investoritele suunatud sündmus.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150
Mari Sarapuu
Mari SarapuuKonverentside programmijuhtTel: 667 0251