Autor: Indrek Kald • 2. september 2019

Elisal TV-kliente napilt rohkem kui Telial

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti (TTJA) värske statistika alusel on juuni lõpu seisuga TV-teenuste kasutajate arvult turuliider Eestis Elisa.
Kahe aastaga on Elisa TV-klientide arv kasvanud 30 000 võrra.
Foto: Elisa

Teise kvartali lõpus oli Elisal tasuliste TV-teenuste (kaabellevi, IPTV ja üle õhu TV) kliente 206 500, Telial 205 800, STV-l 83 000 ning teistel operaatoritel 11 000.

Kahe aastaga on Elisa TV-klientide arv tehnilise TTJA andmeil kasvanud 30 000 võrra.

Elisa juhatuse liikme, erakliendiüksuse juhi Andrus Hiiepuu sõnul eristub Elisa Elamus konkurentidest kardinaalselt ja liidripositsioon näitab, et kliendid on uuenenud teenusega rahul.

"Kiire kasvuga voogedastusmaailmas on kuningaks pakutav sisu. Kui möödunud sügisel tulime välja oma voogedastusplatvormiga, et pakkuda klientidele parimat sisu parimas kvaliteedis, ei oodanud me kasutajate poolt nii head vastuvõttu. Kõigest poole aastaga on Elisa Huubi kasutatavus kasvanud kuus korda," sõnas ta.

Elisa pakub enam kui 200 telekanalit, erinevaid baaspakette, millele saab lisada ka valikkanaleid, voogedastusteenust Huub ja nn ettevaatamist, millega saab näha seriaale enne kui need teleekraanile jõuavad. Elisa TV-teenus on kättesaadav üle õhu ja kaabli ning populaarsemaid kanaleid saab jälgida ka nutiseadmes või veebis.

Augusti lõpus teatas Telia, et tuleb järgmise aasta jaanuaris välja oma telekanaliga Inspira, mis hakkab edastama sporti, filme ja sarju. Ühtlasi siseneb Telia sellega ka aktiivselt teleproduktsiooni turule.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474