Autor: Indrek Kald • 17. september 2019

Microsoft on toetanud Eestis MTÜsid 180 000 euroga

Microsoft on viimastel aastatel toetanud 70 Eesti mittetulundusühingu tarkvara turvalisuse arendamist pea 180 000 euro väärtuses.
TechSoupi asutaja Rebecca Masisak.
Foto: TechSoup

Uus integreeritud pilvelahendus pakub mittetulundusühingutele mitmekülgseid võimalusi, mille abil saavad nad kasutada digilahendusi ja Office´i tooteid tasuta. Eestis on 2016. aastast alates toetust saanud 70 MTÜd.

Tegemist on Microsoft 365 Business integreeritud pilvelahendusega mittetulundusühingutele, mida saavad tasuta kasutada kuni kümneliikmelised organisatsioonid. Kui töötajate hulk on üle selle, peab organisatsioon maksma iga lisainimese pealt viis dollarit kuus.

Kõik lahendused on loodud eesmärgiga tõsta kasutajate turvalisust ja võimekust kübermaailmas. MTÜd saavad kasutada Office 365 rakendusi, Windows Professionali ja täiustatud turbevõimalusi.

Seda kõike saavad kolmanda sektori aktivistid kasutama õppida konkreetsel õppeplatvormil, mis töötati välja koostöös mittetulundusorganisatsiooniga TechSoup.

"Üheskoos aitame tõsta MTÜde digitaalset võimekust ja pakume kübertuge, et panna õlg alla neile, kes tegelevad aktiivselt kriitiliste väljakutsetega ja aitavad teisi," sõnas TechSoupi asutaja Rebecca Masisak.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474