Autor: ITuudised.ee • 30. september 2019

Viimane päev pääseda soodushinnaga IKT Aastakonverentsile

Täna on viimane päev pääseda soodushinnaga oktoobri lõpus toimuvale IKT Aastakonverentsile, mis keskendub järgmise aasta tegevuste planeerimisele.
Mullu kuulas IKT Aastakonverentsi ettekandeid ja debatte üle 120 inimese.
Foto: Urmas Kamdron

Mõjukad IKT-valdkonna ettevõtjad ja tippjuhid räägivad konverentsil oma ootustest, võimalustest ja hirmudest seoses järgmise aasta äriplaani ja eelarve koostamisega. Lavale astuvad inimesed, kelle sõna maksab ja kelle otsustest sõltub Eesti IKT-majanduse käekäik.

Ühtlasi kuulutatakse konverentsil välja IKT-valdkonna parimad ettevõtted. Võiduga pärjatud ettevõtete juhid jagavad samas oma mõtteid järgmise aasta plaanide ja arengute osas.

Lisaks on kohal ka valitsuse esindajad, kes valgustavad konverentsil riigi IKT-alaseid plaane, sh kui palju panustab riik lähiajal IKT arengusse. Aastakonverentsil lahatakse ka IKT-sektoris suurt peavalu põhjustavat tööjõu ja värbamise teemat.

Teiste seas esinevad konverentsil Nortali juhatuse liige ja ITLi president Andre Krull, Elisa juht Sami Seppänen, Dateli juht Urmas Kõlli, Mobi Solutionsi juhatuse liige Lauri Kinkar, IT-ettevõtja Andrei Korobeinik, Pipedrive´i tehnoloogiajuht Sergei Anikin.

Täpsem info konverentsi kohta ja registreerumine SIIN.

Vaata ka SIIT, kes olid kohal mullusel aastakonverentsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052