Autor: Indrek Kald • 5. november 2019

Veriff lisas kasutajakogemuse parandamiseks 11 keelt

Eesti tehnoloogiaettevõte Veriff lisas kasutajakogemuse parandamiseks 11 keelt, misjärel on nüüd võimalik nendega identiteedisamasust tuvastada 34 keeles.
Veriffi asutaja ning juht Kaarel Kotkas.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Veriffi turundusjuhi Triin Uustalu sõnul on isikusamasuse tuvastamine globaalne äri ja seda teenust vajavad erinevaid keeli kõnelevad inimesed üle maailma.
"Vastu tulles meie klientide vajadustele, soovime oma teenuse teha kättesaadavaks võimalikult paljudes keeltes, sest võimalus tõestada oma isikusamasust emakeeles parandab kasutajakogemust hüppeliselt," lisas ta.
Veriffi verifitseerimisteenus toimib araabia, brasiilia portugali, bulgaaria, eesti, gruusia, hiina, hindi, hispaania, hollandi, horvaatia, itaalia, inglise, jaapani, läti, leedu, makedoonia, malai, mehhiko hispaania, norra, poola, portugali, prantsuse, rootsi, saksa, serbia, slovakkia, sloveenia, soome, türgi, tšehhi, ungari, ukraina, vene ja vietnami keeles.

Veriff tegeleb isikusamasuse tuvastamisega, kaitstes nii ettevõtteid kui nende kliente identiteedipettuste ja -varguste eest. Isikusamasust tuvastatakse automaatselt tehisintellekti abil, analüüsides tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Veriff suudab tuvastada rohkem kui 3000 erinevat dokumenditüüpi enam kui 190 riigist.

Veriffi kliendid tegutsevad finants-, jagamismajanduse ja e-kaubanduse valdkonnas Berliinis, Londonis, New Yorgis, San Franciscos, Viinis ja teistes linnades. Viimase aastaga on Veriffi meeskond kasvanud 17 korda ning tänaseks töötab ettevõtte Tallinna kontoris üle 300 inimese.

Veriff on kaasanud 8,3 miljoni dollari (7,35 miljoni euro) ulatuses investeeringuid. Ettevõttesse on investeerinud Mosaic Ventures, Y Combinator, SV Angel, ACE & Company, Lift99, Superangel, Taavet Hinrikus, Ashton Kutcher, Paul Buchheit, Elad Gil, Sten Tamkivi, Jaan Tallinn, Ragnar Sass, Gustaf Alstromer, Anu Harihara, Andrew Prozes jt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755