Autor: Indrek Kald • 7. november 2019

Datel võitis Fujitsu üleilmsel konverentsil Põhjamaade parima IT-partneri tiitli

ASi Datel tunnustati Münchenis toimuval Fujitsu aastakonverentsil auhinnaga "Best Nordics Partner 2019", Eesti IT-firma pälvis tunnustuse enam kui poolesaja partneri seast.
Põhjamaade parima partnerettevõtte tiitli üleandmine ASi Datel esindajale Münchenis 6. novembril 2019.
Foto: Annika Kald

Autasu anti Datelile üle Saksamaal Münchenis 6. ja 7. novembril toimuval Fujitsu iga-aastasel tippsündmusel "Fujitsu Forum 2019 - Fujitsu Global".

Konverentsil kohal olnud Fujitsu Estonia müügidirektori Ülle Kivirähki sõnul pävis Eesti IT-firma Datel selle tunnustuse ligi 60 Fujitsu partnerettevõtte hulgas nii Eestist, Soomest, Rootsist ja Norrast.

Dateli osaniku ja juhatuse esimehe Urmas Kõlli sõnul on see tähelepanuväärne saavutus Põhjamaade ehk Eestist oluliselt suuremate riikide arvestuses.

"Oleme koostöös Fujitsuga pikka aega ja edukalt rakendanud Jaapani IKT-tehnoloogiaid erinevate e-riigi ja erasektori lahenduste loomisel, garanteerides lahenduste innovatiivsuse ja toimivuse kogu nende elukaare jooksul," selgitas ta.

"Meie aastate jooksul väljakujunenud partnerlus on veennud meid ja meie kliente Fujitsu tehnoloogilises tipptasemes ja ülikõrges kvaliteedis, kliendikesksuses ning usaldusväärsuses. Teadaolevalt said kaalukeeleks sellele tunnustamisele klientide kõrge hinnang meie tööle ja teenustele ning head müügitulemused," kommenteeris Kõlli.

Enam kui saja töötajaga AS Datel on üks vanemaid ja suuremaid Eesti kapitalil põhinevaid IT-ettevõtteid. 29 tegevusaasta jooksul on Datel loonud muuhulgas hulgaliselt Eesti e-riigi teenuseid.

ITuudised.ee esindaja osalemise, sõidu ja ööbimise kulud Fujitsu 2019. aasta suurfoorumil tasus Fujitsu Estonia.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755