Autor: Indrek Kald • 19. november 2019

Thomas Padovani rahastab idufirmasid, mis lahendavad päris probleeme

Eesti ühe edukama IT-firma Adcash kaasasutaja Thomas Padovani eelistab investeerida ettevõtetesse, mis lahendavad päriselu probleeme, kuna neid saadab suurem edu.
Adcashi looja Thomas Padovani Õismäel oma kunagise kodumaja ees, kust ettevõte alguse sai.
Foto: Andres Haabu

Pärast Adcashi tegevjuhi positsioonilt lahkumist aasta tagasi on Padovani investeerinud erinevatesse ettevõtmistesse oma investeerimisfirma Bellone Invest kaudu. Tema strateegia keskendub tootlusele ning pikaajalistele investeeringutele.

"Investeeringute valimisel vaatame alati ettevõtjate poole, kes lahendavad päriselu probleeme, sest tegelikke probleeme lahendavaid ettevõtmisi, kus rõhk on kuluefektiivsusel ning tulu teenimisel, on turg ka altim vastu võtma," selgitas Padovani.

Ta rõhutas, et Eesti ettevõtetesse investeerimine on talle südamelähedane, kuna peab Eestit oma koduks. "Olen väga uhke, et sain panustada Eesti digieduloosse läbi Adcashi ning nüüd aidates paljutõotavatel ettevõtetel kasvada," lausus Padovani.

Bellone Invest on varasemalt investeerinud Eesti ettevõtetesse nagu Natufia, Zlick, Modera. Lisaks on Padovani koos Adcashi emafirma Webinfluence Groupiga üks esimesi Eesti ükssarviku Bolt investoreid.

Padovani värskeim investeering on ostujuhtimise tarkvara arendav Eesti idufirma ProcurementFlow.com, mis teatas eelmisel nädalal 600 000 euro kaasamisest, rahastusringi juhtis suurettevõtja Kristjan Rahu uus investeerimisfond.

Prantslane Thomas Padovani asutas internetireklaamifirma Adcashi Tallinnas 2007. aastal. Seitse aastat hiljem omandas Prantsusmaa investeerimisettevõte Naxicap Partners 20 miljoni euro eest veerandi Adcashist. 2015. aastal võitis Adcash Äripäeva koostatud Eesti Edukamate Ettevõtete TOP100. Padovani taandus aasta eest Adcashi juhi kohalt, jäädes juhtima ettevõtte emafirmat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052