Autor: Maarit Eerme • 20. november 2019

Eesti-Saksa ärikonverentsi peaesineja räägib token-majandusest

29. novembril toimuva Eesti-Saksa majanduskonverentsi peaesinejaks on Shermin Voshmgir, kes teeb ettekande teemal "Token-majandus ja ettevõtete tulevik".
Shermin Voshmgir

Shermin Voshmgir on BlockchainHubi asutaja ning Viini majandusülikooli krüptomajanduse uurimisinstituudi juht. Oma ettekandes annab ta ülevaate sellest, mis on token-majandus, kuidas seda edukalt igas valdkonnas kasutada ning kuidas see mõjutab ettevõtteid tulevikus. Ta toob erinevatest valdkondadest näiteid, kuidas see hakkab ettevõtteid mõjutama. Samuti keskendub ta tarneahela olulisusele.

Voshmgir on kirjutanud raamatu "Token Economy" ning on olnud ka Eesti e-residentsuse programmi nõustaja. Samuti on ta nõustanud mitmeid iduettevõtteid. Voshmgiril on doktorikraad IT-juhtimisest Viini majandusülikoolist, lisaks on ta õppinud Madriidis ka filmi ja draamat.

Iraani juurtega Shermin Vosgmgir on pärit Austriast.

Shermin Vosgmgir esineb 29. novembril Eesti-Saksa majanduskonverentsil Kultuurikatlas.

Tutvu konverentsi programmiga ning registreeru SIIN!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474