Autor: Maarit Eerme • 1. detsember 2019

Aasta Fintech ettevõtte tiitli võitis…

Reedel, 29. novembril, kuulutati Eesti-Saksa majanduskonverentsi õhtusel pidulikul galal välja Aasta Fintech ettevõte, kelleks sai rahva, publiku ja žürii hääletuse tulemusena Veriff.
Aasta Fintech ettevõte on Veriff
Foto: Marko Mumm

Auhinna võttis vastu Veriffi kaasasutaja ja COO Janer Gorohhov.

Aasta Fintech auhinnale kandideeris 5 ettevõtet, kes pidid galal tegema 4 minutilise pitchi. Kaks nädalat enne üritust oli võimalik interneti teel hääletada enda lemmiku poolt, kohapeal andsid enda hääle publik ning žürii.

Züriisse kuulusid: Florian Schröder (AHK), Martin Langer (Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkond Eestis), Prof. Alexander Knauer (Volksbank Mittweida eG), Andrus Alber (FinanceEstonia), Anu Oks (EstBAN), FeliX Josephi (PIRATEx GmbH)

Balti-Saksa Kaubanduskoda andis galal välja veel kaks tiitlit. Aasta liige 2019 on Kaeser Kompressorid. Aasta Eksportija tiitel läks Kühne & Nagel IT Service Centre, kes suutis aasta jooksul kõige enam kasvatada eksporti Saksamaale.

FOTO: MARKO MUMM
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474