• 01.12.19, 23:05

Aasta Fintech ettevõtte tiitli võitis…

Reedel, 29. novembril, kuulutati Eesti-Saksa majanduskonverentsi õhtusel pidulikul galal välja Aasta Fintech ettevõte, kelleks sai rahva, publiku ja žürii hääletuse tulemusena Veriff.
Aasta Fintech ettevõte on Veriff
  • Aasta Fintech ettevõte on Veriff Foto: Marko Mumm
Auhinna võttis vastu Veriffi kaasasutaja ja COO Janer Gorohhov.
Aasta Fintech auhinnale kandideeris 5 ettevõtet, kes pidid galal tegema 4 minutilise pitchi. Kaks nädalat enne üritust oli võimalik interneti teel hääletada enda lemmiku poolt, kohapeal andsid enda hääle publik ning žürii.
Züriisse kuulusid: Florian Schröder (AHK), Martin Langer (Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkond Eestis), Prof. Alexander Knauer (Volksbank Mittweida eG), Andrus Alber (FinanceEstonia), Anu Oks (EstBAN), FeliX Josephi (PIRATEx GmbH)
Balti-Saksa Kaubanduskoda andis galal välja veel kaks tiitlit. Aasta liige 2019 on Kaeser Kompressorid. Aasta Eksportija tiitel läks Kühne & Nagel IT Service Centre, kes suutis aasta jooksul kõige enam kasvatada eksporti Saksamaale.
FOTO: MARKO MUMM
87 fotot
  • FOTO: MARKO MUMM

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele