Autor: Mari Sarapuu, Äripäeva konverentsid • 11. detsember 2019

Andmemajanduse konverents jagas nippe, kuidas andmetest kasu saada

Andmemajanduse konverentsil selgitasid Eesti tehnoloogiaettevõtete juhid, andmeteadlased ja eksperdid, kuidas nad on andmeid õigesti ära kasutades edu saavutanud.
Elisa Eesti telekomivaldkonna juht Mailiis Ploomann.
Foto: Liisi Matvere

Põnevate ettekannete jooksul said konverentsil osalejad teada, kuidas ikkagi kõik võimalused andmete majandamisel enda kasuks tööle panna. Selleks jagasid esinejad palju praktilisi näiteid ja juhiseid.

Teiste seas astusid lavale Microsoft Eesti juht Mart Mäe, Starshipi andmeteadlane Valdar Tammik, Veriffi BI tiimijuht Nicholas Vandrey, Elisa Eesti telekomivaldkonna juht Mailiis Ploomann ja äsja kaks miljonit eurot kaasanud ettevõtte Salv tegevjuht Taavi Tamkivi.

Foto: Liisi Matvere
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052