Autor: Indrek Kald • 13. jaanuar 2020

Tehniline järelevalve uuel aadressil

Alates 20. jaanuarist asub uus tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet aadressil Endla 10a, kuhu kolivad varem lahus olnud kahe riigiameti töötajad.
Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet kolib Endla tn-le.
Foto: Google Street View

Mullu 1. jaanuarist ühinenud tarbijakaitse ameti ja tehnilise järelevalve ameti (TTJA) töötajad asusid seni Tallinnas kahel aadressil, ent seoses uue kontori valmimisega kolitakse nüüd ühisesse majja. Telefoninumbrid ja muud kontaktid jäävad samaks.

Seoses kolimisega ei toimu 16. ja 20. jaanuaril Tallinnas klientide vastuvõttu tarbijakaitsealastes küsimustes. Vastuvõtud maakondades toimuvad tavapärastel aegadel. Ühtlasi ei tööta tarbijate nõustamistelefon 16.-20. jaanuaril. Tarbijate nõustamine telefoni teel toimub taas 21. jaanuaril alates kell 10.

Amet palub kõigil, kes oma veebis, väljaannetes või muudes infomaterjalides viitavad tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti asukohale, teha vastavad muudatused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052