Autor: Indrek Kald • 31. jaanuar 2020

Unistuste tööandja konkursi finaalis olid pooled firmad IKT-sektorist

Juba seitsmendat korda kuulutati välja "Unistuste Tööandja" tiitli üldvõitja, kelleks tänavu nimetati Elisa Eesti AS. Finaalis osalenuist lausa pooled olid IKT-sektorist.
Unistuste tööandja tiitlit oli kutuurikatlas vastu võtmas Elisa Eesti ASi personalispetsialist Maarja Nilk.
Foto: Johan Hallimäe

Konkursi finaali jõudsid lisaks Elisale ASid Audentes, Coop Pank ja Proekspert, OÜ Scoro Software ja keskkonnaagentuur. Viimane noppis tiitli avaliku sektori arvestuses.

Unistuste tööandja tiitliga on aastail 2014-19 pärjatud sisekaitseakadeemia, LHV Pank, teaduskeskus Ahhaa, Ericsson Eesti, Pipedrive ja päästeamet.

Unistuste tööandja konkursi eestvedaja Anu-Mall Naaritsa sõnul oli tänavu selgelt näha tööandja brändi tähtsuse kasvu. Samuti seda, et heade töötajate hoidmisel ei piisa enam tasuta lõunast ja pingpongilauast, vaid organisatsioonid peavad päriselt võimaldama paindlikku tööaega, olema toetavad ning peresõbralikud ja kandma selget missiooni.

"Trend, mida näeme väga selgelt üha rohkemate organisatsioonide puhul, on valdav ka tänavuste võitjate puhul," selgitas Anu-Mall Naarits. "Üksikute vahvate üllatuste tegemisest töökeskkonna lahedamaks muutmise asemel on paljud tööandjad hakanud mõtlema ja tegutsema strateegiliselt," lisas ta.

"Nad teavad päris täpselt, milliste omadustega inimesi nad vajavad ja mida just need inimesed neilt ootavad. Inspireeriva töökeskonna kujundamine on saamas üheks võtmevaldkonnaks, milles osalevad personaliosakonna kõrval üha enam ka tippjuhid," lisas Naarits.

Unistuste tööandja konkurssi viib läbi marketingi instituut koostöös CV Keskuse ja Eesti personalijuhtidega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052