Autor: Indrek Kald • 12. märts 2020

Suurimatel Microsofti üritustel parimaks esinejaks valitud koolitaja tuleb Eestisse

BlackBelt ehk must vöö on Eestis ainus koolituste sari Windows OS turbe teemadel, mida veab maailma tippspetsialist Sami Laiho.
Sami Laiho on maailmatasemel Windows OSi ja turbe tipptegija.
Foto: IT Koolitus

IT Koolituse koostööpartner Sami Laiho on Windows OSi ja turbe tipptegija, kellel on mitmeid auhindu Windowsi turvalisuse ettekannete eest. Nii valiti ta 2017 maailma suurimal Microsofti üritusel parimaks väliskõnelejaks.

Maailma suurim Windowsi konverents Ignite valis aga 2018. aastal Laiho ettekanded "Behind the Scenes: How to build a conference winning session" ja "Sami Laiho: 45 Life Hacks of Windows OS in 45 minutes" esimesele ja teisele kohtale 1708 ettekande seast. See oli esimene selline juhus ürituse ajaloos.

Kui oled kunagi mõelnud, mida Task Manager päriselt tähendab - nagu Paged Pool, Working Set, Free memory jne? Või oled mõelnud, kuidas Windorsi Pagefile´i sätted toimivad ja kas neid peaks muutma? Või hoopis oled mõelnud, kuidas failid jõuavad vahemälusse (cache) või kuidas viirused omavahel suhtlevad? Või kas tead, mida päriselt tähendavad Exploreris Mutexes või Semaphores Process?

Kui neile vastuseid koheselt ei tea, siis tule 30. märtsil Sami Laiho koolitustele ning saad vastuse nii neile küsimustele kui ka palju muud teavet!

Laiho koolitustesarja BlackBelt kolmas koolitus "Advanced Troubleshooting the Windows OS" on mõeldud eelkõige jätkukoolitusena koolitusele "Troubleshoot the Windows OS".

Selleks, et saada parimaks tõrkeotsijaks, tuleb käia mõlemal koolitusel. Esimene koolitus on pigem tööriistade-põhine koolitus ja teine sisupõhine edasijõudnute BlackBelt. Kasuta võimalust ja vii enda oskused Windows OS turbe teemadel uuele tasemele!

Sami Laiho on töötanud ja koolitanud Windows OSi arendamist, tõrkeotsingut ning turvalisust alates 1996. aastast. Soomes on ta oma valdkonnas sotsiaalmeedias kõige enam jälgitud isikute seas.

Loe koolitusest lähemalt ja registreeru.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755