Autor: Indrek Kald • 16. märts 2020

Max 123 Võrguvara: tellimuste täitmine võib võtta tavapärasest kauem aega

Eesti suurima IT-taristu pakkuja Max 123 Võrguvara ASi teatel võib eriolukorra tõttu võtta tellimuste täitmine neil tavapärasest kauem aega. Anname endast parima, et täita lubadused ja kohustused, kinnitas firma juht Tauno Telvik.
Max 123 Võrguvara lahenduste müügikonsultant Viljar Vaht, nõukogu esimees Ivo Suursoo, tegevjuht Tauno Telvik, e-kaubanduse ja müügisalongi juht Katrin Sillamets, turundusjuht Raul Pero ning tehnoloogiajuht Jüri Reitsakas.
Foto: Max 123 Võrguvara

Seoses koroonaviiruse levikuga Eestis on ettevõte läinud vähemalt järgmiseks kaheks nädalaks osaliselt kaugtööle. "Küll aga palume olla valmis, et suhtlus on tavapärasest erinev ja tellimuste täitmine võib võtta tavapärasest kauem aega. Kõige tähtsam on praeguses olukorras vähendada viiruse tõttu tekkivaid ohte inimestele," sõnas IT-firma juhatuse liige Tauno Telvik.

Uue töökorraldusega on Max 123 Võrguvara salong suletud, aga vastloodud turvatsoonis toimub Delli toodete kontaktivaba garantii- ja remonttööde vastuvõtt. Ühtlasi lisas ettevõte IT-tugiteenustesse inimesi juurde.

"Konsultatsioon ja lahenduste müügitugi töötab digikanalites. Silmast-silma kohtumisi järgmise kahe nädala jooksul ei toimu," sõnas Telvik. "Palume klientide mõistvat suhtumist, kui kõnede ajal kostuvad väikelaste hääled ja muud kodused helid," lisas ta.

Firma juhi sõnul ladu töötab ja kaubad liiguvad tavakanaleid mööda. "Hetkel pole tarneaegades näha lisaviivitusi," kinnitas Tauno Telvik.

Max 123 ja Võrguvara ühinesid mullu eesmärgiga luua Eesti suurim IT-taristu pakkuja äriklientide ja avaliku sektori teenindamiseks. Max 123 oli 1991. aastal asutatud infotehnoloogia lahendusi ja teenuseid pakkuv ettevõte, mis keskendus partnerlusele IT-juhtimisest igapäevase teostuseni. Enam kui 20aastase ajalooga Võrguvara tegeles arvuti- ja andmekeskuste võrkude projekteerimise, ehitamise ja toetamisega, firma klientideks olid peamiselt keskmisest suuremad eraettevõtted ja riigiasutused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755