Autor: Indrek Kald • 17. märts 2020

Tarkvarafirma Mooncascade kutsub loovutama seisma jäänud sülearvuteid koolilastele

Tarkvaraettevõte Mooncascade kutsub asutusi ja organisatsioone üles loovutama koolilastele oma seisma jäänud sülearvuteid, mida enam igapäeva tööks ei vajata.
Tarkvaraettevõtte Mooncascade kaasasutaja Asko Seeba.
Foto: Mooncascade

Eilsest on üldhariduskoolide õpilased suunatud eriolukorra tõttu Eestis distantsõppele. Kui paljude jaoks ei valmista osalemine e-keskkonda üle viidud õppes probleeme, on meie seas ka perekondi, kus see pole vahendite tõttu kahjuks võimalik, teatas firma.

Tarkvaraettevõtte Mooncascade kaasasutaja Asko Seeba sõnul soovivad nad täiendavalt Facebookis formeerunud algatusele "Igale koolilapsele arvuti!" viia kokku just organisatsioonid, üldhariduskoolid ja õpilased.

"Soovime, et igale koolilapsele leiduks sülearvuti, millega jätkata õpinguid. Kutsume üles Tartu ja selle lähiümbruse asutusi loovutama oma seisma jäänud sülearvuteid ja algatusega ühinema ka teise ettevõtteid üle Eesti," ütles ta.

"Asutused võiksid liituda aktsiooniga ja otsida kontakti oma kohaliku omavalitsuse ametnikuga, et leida üheskoos lahendus koolilaste õppimisvõimaluste parendamiseks," selgitas Asko Seeba.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755