Autor: Indrek Kald • 19. märts 2020

Telia pakub enam kui pooltele perearstidele ajutiselt kiiremat ühendust

Seoses perearstide igapäevatööks vajalike infosüsteemide koormuse suurenemisega võimaldab Telia kõikidele nende internetiühendust kasutatavatele perearstikeskustele ilma lisakuludeta suuremat internetikiirust.
Perearstide seltsi juhatuse liige dr Eero Merilind.
Foto: Andras Kralla

Eesti töötab täna ligi 800 perearsti, kes kasutavad oma igapäevatöös digilahendusi ja -keskkondi (nt digilugu, digiretsept). Telia ärikliendi üksuse juhi kt Kristjan Kuke sõnul kasutab üle poole perearstikeskustest nende internetiühendust.

"Tagame perearstikeskustele nende tänastele reaalsetele vajadustele vastavad suuremad internetikiirused. Lisaks on Telia IT-toe spetsialistid valmis nõustama perearstikeskusi ka erinevate IT-alaste probleemide lahendamisel," sõnas Kukk. Pakkumine kehtib kogu koroonaviiruse kriisiperioodi vältel.

Perearstide seltsi juhatuse liikme Eero Merilinnu sõnul tagab suurem internetikiirus parema töökindluse, mis on kriisiolukorras eriti tähtis ning perearstikeskused saavad seega sujuvamalt patsiente teenindada ja näiteks kiiremini digiretsepte välja kirjutada.

"Osad perearstid, pereõed ja meie abilised on alustanud töötamist distantsilt, mistõttu oleme Telia IT-spetsialistidele eriti tänulikud nende abi eest kaugtöökohtade seadistamisel," lisas dr Merilind.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755