Autor: Indrek Kald • 23. aprill 2020

Eesti haridustehnoloogia algatusega liitusid teisedki Balti- ja Põhjamaad

Eesti haridustehnoloogia ettevõtete algatus arenes eriolukorras kiiresti Balti- ja Põhjamaade ühisprojektiks Teach Millions, mis pakub õppetööks sobivaid IKT-lahendusi enam kui sajalt firmalt.
Nordic EdTech Forum - N8 juhatuse esimees Märt Aro.
Foto: Erakogu

Algatuse autorite sõnul on koronaviiruse globaalsetest mõjudest tingitud piirangud tõstatanud distantsõppe ja haridustehnoloogia kasutamise vajadust rohkem kui kunagi varem. Tänasest on kogu õppetehnoloogia veebisaidil teachmillions.com avatud õpilastele, õpetajatele, mittetulunduslikele organisatsioonide ja valitsustele tasuta kasutamiseks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052