Autor: Indrek Kald • 27. aprill 2020

Merit Tarkvara juht: kriis pole IKT-sektorile mõjunud ning riigi tuge me ei vaja

Alanud majanduskriis pole ASi Merit Tarkvara asutaja ning juhi Andres Kerdi sõnul Eesti IKT-ettevõtetele veel mõjuma hakanud ning sektor riigi tuge ei vaja.
ASi Merit Tarkvara asutaja ning juht Andres Kert.
Foto: Jassu Hertsmann

"Ma usun, et praegu on mõju veel väike. Võib ka öelda, et mõju ei ole veel kohale jõudnud," kinnitas ta. "IT-sektor ise ei vaja mingit tuge, küll aga vajavad tuge IT-firmade tellijad, eelkõige väikefirmad," selgitas Kert, kes oma firmas ootab tänavu jätkuvalt kasvu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052