Autor: Indrek Kald • 28. aprill 2020

Ericsson Eesti juht: aasta lõpuks on Eesti kriisist väljas

"Usun, et Eesti on aasta lõpuks kriisist välja tulnud," rääkis tänasel Ülemiste City veebiseminaril Ericsson Eesti juht Andrus Durejko, lisades tööstusuudised.ee teatel, et majandussurutise tulemust on siiski raske hinnata.
Ericsson Eesti juht Andrus Durejko.
Foto: Raul Mee, fotograaf

"Usun, et Eesti on aasta lõpuks kriisist välja tulnud, oleme jõudnud uude normaalsusesse ja et majandus on selleks ajaks taastumas," sõnas ta. Kriisi laiemat mõju on aga Durejko sõnul täna raske prognoosida.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755