Autor: Indrek Kald • 29. aprill 2020

Fortumo: meie riskid on hajutatud ja näeme turul kasvutrendi

Meie äri praegune kriis suurel määral mõjutanud pole, pigem näeme kasvutrendi, ütles Fortumo kaasasutaja ning tegevjuht Martin Koppel.
Fortumo kaasasutaja ning tegevjuht Martin Koppel.
Foto: Fortumo

"Pakume makselahendusi digitaalsetele teenustele, mille tarbimine on kasvanud: näiteks muusika- ja videoteenused, mobiili- ja arvutimängud. Kuna meie äri on digitaalne ja laiali üle maailma enam kui 80 riigis, siis on meie riskid täna mõistlikult hajutatud," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052