Autor: Indrek Kald • 4. mai 2020

Eero Tohver: sügisel läheb paljudel IT-ettevõtetel raskeks

Paljudel IT-ettevõtetel läheb raskeks sügisel, kui aasta alguse varud on suvega kasutusse läinud, samas uusi müüke tavapärases tempos peale ei tule, ütles tarkvarafirma Uptime juht Eero Tohver.
Tarkvarafirma Uptime juht ja suuromanik Eero Tohver.
Foto: Andras Kralla

Tema sõnul on majanduskriis veel väga alguses. "Kuigi on juba näha mitmeid IT-firmasid, kes on saanud sellest kõvasti mõjutatud, siis paljude puhul on see mõju siiamaani veel suhteliselt minimaalne. Enamusel on seljataga siiski väga hea 2020. aasta I kvartal ja olemas väike varu ka selle jaoks, et lähikuud kenasti vastu pidada," selgitas Uptime´i omanik.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755