Autor: Indrek Kald • 5. mai 2020

Pipedrive koondab mitukümmend töötajat. Firma juht: olukord võib veelgi keerulisemaks minna

Ülemaailmse koroonapandeemiaga kaasnenud keerulise majandusolukorra tõttu koondab müügitarkvara ettevõte Pipedrive 14 töötajat Tallinna ja Tartu kontoreis ning teist samapalju muudes riikides.
Pipedrive´i kontor Tallinnas Mustamäel.
Foto: Liis Treimann

"Lükkasime selle äärmiselt valusa otsuse tegemist edasi nii kaua kui võimalik. Tõmbasime kriisi alguses kulusid oluliselt koomale ning pakkusime 16 väiksema koormusega töötajatele võimalust end ettevõtte sees mõnes muus rollis proovile panna. Paraku ei olnud need sammud enam piisavad, et pikale venivast majandussurutisest tulemuslikult välja tulla," ütles Pipedrive´i juht Timo Rein portaalile foundME.io.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755