Autor: Indrek Kald • 5. mai 2020

Veriff koondab üle 60 inimese. Kaarel Kotkas: see oli kindlasti kõige keerulisem otsus

Tehisintellektil põhinevat isikutuvastustarkvara arendava idufirma Veriff looja, hiljuti Eesti aasta ettevõtja tiitli pälvinud Kaarel Kotkas teatas täna viiendikule oma tiimist ehk 63 töötajale, et nad koondatakse.
Veriffi asutaja Kaarel Kotkas.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Kotkas selgitas sammu meist erinevaid dokumendistandardeid kasutava Aafrika äri eripäraga: kui inimene on seal endast pilti teinud vana ja ebakvaliteetse veebikaameraga, peab Veriff piltlikult öeldes iga juhtumi – kas Nigeeria autojuht on ikka see, kes ta väidab end olevat – eraldi käsitsi üle kontrollima ja selleks töötabki firmas üle saja inimese, kes kriisist tingitud turu kadumisel tuli koondada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052