Autor: Indrek Kald • 7. mai 2020

Viimaseil aastail eksporti 50% suurendanud Helmes näeb ka kriisis kasvuvõimalusi

Helmese käive kasvas mullu kolmandiku võrra, teenuste eksport on aga kaks aastat järjest suurenenud pea 50%. Kriis avab loodetavasti meile uusi ja huvitavaid kasvuvõimalusi, kommenteeris tulemusi tarkvarafirma partner Andres Kaljo.
Helmese asutaja Jaan Pillesaar ettevõtte kontoris Ülemiste ärilinnakus.
Foto: Andres Haabu

Ettevõtte ekspordikäive on eelneval kahel aastal kasvanud vastavalt 50% ja 45%. "Oleme peamiselt ekspordi kasvule orienteeritud ning usume, et meil on mitmeid eeliseid, mis võimaldavad algava majanduskriisi edukalt läbida ja sellest veel tugevama väljuda," lisas Kaljo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052