Autor: Indrek Kald • 12. mai 2020

Tallinn pakub targa linna projektidele 50 000 eurot

Tallinn pakub Tehnopoli vahendusel 50 000 eurot ettevõtetele, mis aitavad luua targa linna lahendusi.
Kalaranna tänava valgustuse juhtsüsteemi andmed reaalajas.
Foto: eliko.ee/smartstreet/

Konkursile oodatakse targa linna ideid, mis pakuvad toimivaid alternatiive nii kasutusolevatele lahendustele kui ka toovad täiesti uue lähenemise järgmistesse valdkondadesse – turism, ringmajandus, kogukondlikud piirkonnad, e-teenused ja Tallinn-Helsingi koostöö.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755