Autor: Indrek Kald • 18. mai 2020

RIA korraldab Eesti küberkaitset tutvustava inglisekeelse veebiseminari

Riigi infosüsteemi amet (RIA) korraldab inglisekeelse veebiseminari, kus antakse Eesti e-eduloost huvitunutele ülevaate meie küberturvalisust tagavate asutuste rollist, olukorrast ja tulevikust.
RIA küberturvalisuse teenistuse juht Lauri Aasmann.
Foto: RIA

"Eestis on õnneks mitu väga pädevat asutust, kelle üheks ülesandeks on ühes või teises lõigus meie küberruumi kaitsmine. Asutusteülese ülevaate teeme Eestis esimest korda ning see annab selge pildi riigiasutuste ülesannetest ja panusest Eesti küberjulgeolekusse," ütles RIA küberturvalisuse teenistuse juht Lauri Aasmann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755