Autor: Indrek Kald • 20. mai 2020

Toggli asutaja Alari Aho: inimesed pole nõus minema tagasi kontorisse vangiks

Globaalse äritarkvaraettevõtte Toggl kaasasutaja Alari Aho sõnul toimus koroonakriisi mõjul üleminek kontoripõhisest majandusest hajusasse paari aasta asemel mõne kuuga. Nüüd peavad firmad töökorralduse ümber mõtestama, lisas ta.
Tarkvarafirma Toggl kaasasutaja Alari Aho.
Foto: Liis Treimann

"Inimesed, kes on juba harjunud kaugtööga ning saavad aru selle väärtusest, ei ole nõus minema tagasi kontorisse vangiks," selgitas ta. Aho sõnul tuleb teenuseäris – eriti siseturule suunatud ettevõtetes – tõsiselt otsa vaadata praegusele töökorraldusele ning ka tööjõuvajadusele.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105