Autor: Indrek Kald • 20. mai 2020

Toggli asutaja Alari Aho: inimesed pole nõus minema tagasi kontorisse vangiks

Globaalse äritarkvaraettevõtte Toggl kaasasutaja Alari Aho sõnul toimus koroonakriisi mõjul üleminek kontoripõhisest majandusest hajusasse paari aasta asemel mõne kuuga. Nüüd peavad firmad töökorralduse ümber mõtestama, lisas ta.
Tarkvarafirma Toggl kaasasutaja Alari Aho.
Foto: Liis Treimann

"Inimesed, kes on juba harjunud kaugtööga ning saavad aru selle väärtusest, ei ole nõus minema tagasi kontorisse vangiks," selgitas ta. Aho sõnul tuleb teenuseäris – eriti siseturule suunatud ettevõtetes – tõsiselt otsa vaadata praegusele töökorraldusele ning ka tööjõuvajadusele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755