Autor: Indrek Kald • 20. mai 2020

Uus IT-minister: Eesti e-teenused on sageli liiga keeruliselt disainitud

Kuigi paljud asutused arendavad aktiivselt e-teenuseid ja nende kasutatavus on kõrge, on teenused sageli liiga keeruliselt disainitud, kinnitas kuu aega ametis olnud väliskaubandus- ja IT-minister Raul Siem.
Väliskaubanduse ja IT-minister Raul Siem andis riigikogus ametivande 21. aprillil.
Foto: Liis Treimann

Ministri hinnangul on digiriigi üks suuremaid väljakutseid teenuste kasutajasõbralikkus. "Näiteks küsitakse samu andmeid mitu korda või on kasutajaliides kohmakas ja ebamugav kasutada," sõnas ta riigi e-teenuste arenguhüppe plaani tutvustades.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052