Autor: Indrek Kald • 25. mai 2020

Kriisimurdja: Respo Haagised sisenes uue äpiga jagamismajandusse. Teenust on plaanis eksportida

Eesti üks suuremaid haagisetootjaid Respo võimaldab uue äpi apil oma klientidel ostetud haagised välja rentida. Vahendustasul põhinevat ärimudelit soovivad nad ka eksportida.
Respo Haagiste osanik Ain Antons.
Foto: Erik Prozes

"Pakume äppi, kus haagist rentida sooviv isik ja haagiseomanik omavahel kokku viia, pakkuda arveldamisvõimalust ja meie teenime vahendustasu," selgitas Respo Haagiste osanik Ain Antons. Tema sõnul on ettevõte kriisis hästi hakkama saanud ja firma võimekus turuosa juurde võtta on kõrgem kui see oli enne kriisi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052