Autor: Indrek Kald • 26. mai 2020

Tarkvarafirma Icefire: praegune olukord on meie jaoks soodne

Kuigi tarkvarafirma Icefire on vähendanud töötajate palku, pole nad kedagi koondama pidanud ning ettevõtte äriarenduse juht Erle Raudsepp nimetab praegust aega Hansapanga IT-tiimist väljakasvanud firmale soodsaks.
Icefire´i äriarenduse juht Erle Raudsepp.
Foto: Icefire

Tema sõnul loob kriis võimalusi. "Kuna meie põhitöö ja tugevus on ettevõtete äriprotsesside automatiseerimine ja uuele tehnoloogilisele tasemele viimine, siis on praegune olukord meie jaoks soodne, sest paljud ettevõtted seisavad hetkel just nende väljakutsete ees," selgitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052