Autor: Indrek Kald • 28. mai 2020

Idufirma: meie rääkiv reklaambänner konverdib kümme korda tõhusamalt

Veebikeskkondade tulemuslikkusele keskenduv turundustehnoloogia iduettevõte Leadoo tõi Eesti turule rääkivad veebibännerid.
Leadoo Eesti juht Taivi Koitla.
Foto: Leadoo

"Leadoo vestlusrobotite tehnoloogia on võtnud endale eesmärgiks kontaktid tulemusteks vormida, kasvatada müügitulemusi, tõhustada ettevõtte protsesse ja kliendisuhtlust ning aidata kulusid kokku hoida," sõnas Leadoo Eesti juht Taivi Koitla.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052