Autor: Indrek Kald • 3. juuni 2020

Riigikogu võttis lisaaega, et uurida 5G võimalikku kahjulikku mõju

Riigikogu vajab lisaaega 5G osas info kogumiseks, et vastata pea 5000 inimese pöördumisele, mis nimetab 5G tehnoloogiat ründeks inimeste vaimse ja füüsilise tervise vastu ja nõuab selle leviku peatamist.
Osa inimesi peab mobiilside viiendat põlvkonda ehk 5Gd tervisele ohtlikuks.
Foto: Pixabay

Kirjaga ühinenud soovivad viivitamatuid meetmeid, peatamaks 5G arendamine Eestis, kuni on teaduslikult tõestatud, et see on täielikult ohutu. Kuigi see oli sisult kokkulangev hiljutise sarnase pöördumisega ja riigikogul olnuks seega võimalus uus kiri kohe tagasi lükata, otsustati terviseametilt küsida lisainfot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474