Autor: Indrek Kald • 9. juuni 2020

EBSi juht: kes ootab normaalsust tagasi, ei õpigi sellest kriisist midagi

Majandusharidust andva Eesti vanima eraülikooli EBS kantsleri Mart Habakuke sõnul ei õpi nii-öelda normaalsust tagasi ootav inimene sellest kriisist midagi.
EBSi kantsler Mart Habakuk.
Foto: EBS

Praeguse olukorra tegelik väärtus hakkab tema kinnitusel varsti selguma. "Koroonakriis kiirendas innovatsiooni, sest paari kuu sees toimus sündmusi, mis oleksid ilma kriisita võtnud aega 3-5 aastat. Sama ebamugavasse olukorda peavad ennast vabatahtlikult panema kõik ettevõtted, kes soovivad luua innovatsiooni," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755