Autor: Indrek Kald • 17. juuni 2020

Levikom: miks ITL ei soosi konkurentsi? Elisa vastu: peab piirama ühe pisikese firma võimu riigi juhtimisel

Kuigi IKT-firmasid ühendav ITL on seadnud eesmärgiks sektori äri Eestis soodustada, piiravad nad Levikomi hinnangul konkurentsi, nõudes riigilt Telia, Elisa ja Tele2 huvides vaid kolme 5G loa väljaandmist.
Levikomi asutaja Toomas Peek lõi 1990ndail ka Q GSMi, mille hiljem ostis Tele2.
Foto: Indrek Susi

"ITLi kirja puhul on tegemist turgu ühiselt valitsevate välismaiste ettevõtete meeleheitliku katsega igipõlistada oma turgu valitsevat seisundit," kommenteeris Levikomi suuromanik ja juhatuse esimees Toomas Peek ITLi avalikku kirja IT-ministrile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052