Autor: Indrek Kald • 26. juuni 2020

Ats Albre: IT-maailma trendi kohta leidub unikaalseid näiteid ka Eestis

IT-maailmas on praegu suund kasutajakesksete ja andmetel tuginevate automatiseeritud teenuste suunas, mille unikaalseid näiteid leidub ka Eestis, kinnitas Nortal Eesti juht Ats Albre.
Nortal Eesti juht Ats Albre.
Foto: Nortal

"Kodanikuni jõuab tema vajadusi maksimaalselt arvestav ja vaid ühte klikki nõudev teenus, taustal on tehtud aga suuremahulised ja põhimõttelised muudatused organisatsiooni protsessides ning teenuse toob lõppkasutajani keerulistel algoritmidel põhinev automaatika," selgitas Albre.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755