Autor: Indrek Kald • 26. juuni 2020

Sidefirmad ühise võrgu osas eri meelt. Elektrilevi on sellega alustanud, toetab ka Tele2

Tele2 on aastaid propageerinud ideed rajada Eestisse kõigi telekomide poolt ühine 5G-võrk, et konkureerida taristu asemel teenuste osas. Elisa ja Telia pole selle ideega nõus. Samas Elektrilevil on oma sarnase võrguga juba positiivne kogemus olemas.
Tele2 tehnoloogiaüksuse juht Tanel Sarri.
Foto: Liis Treimann

"Selline lahendus suurendaks konkurentsi, kuna lisaks kolmele suuremale teenusepakkujale saaksid muidu väga kallile 5G-tehnoloogiale ligipääsu ka väikesed teenusepakkujad," põhjendas Tele2 tehnoloogiaüksuse juhi Tanel Sarri.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052