Autor: Indrek Kald • 29. juuni 2020

USA börsifirmalt raha kaasanud Eesti idu palkab arendajaid. Pactum kogus 3 mln dollarit

Läbirääkimisi automatiseeriv Eesti idufirma Pactum kaasas kriisi ajal plaanitud poole aasta asemel vaid kuu-kahega kolm miljonit dollarit. Lisaraha abil palgatakse Eestis inimesi nii tootearenduse kui tehnoloogia poolele.
Pactumi kaasasutajad Martin Rand, Kaspar Korjus ja Kristjan Korjus.
Foto: Pactum

Pactumi kaasasutaja, varem e-residentsuse programmi juhtinud Kaspar Korjus kinnitas, et osa investeeringust läheb turul laienemisesse, eeskätt jahivad nad maailma 2000 suurimat ettevõtet. "Lepingute läbirääkimiste automatiseerimise suurim võlu tuleb siis, kui neid läbirääkimisi on tuhandeid," rääkis Korjus ning viitas USA ja Euroopa suurfirmadele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052