Autor: Indrek Kald • 30. juuni 2020

Riigile saadetavaist arveist on 98% digitaalsed, erasektoris on e-arveid vaid 38%

Täna möödub aasta päevast, mil Eesti riik hakkas koostööpartneritelt vastu võtma vaid e-arveid. Erasektoris on e-arvete osakaal mitu korda väiksem, ent kasv peaks algama lähiajal.
Riigiasutuste e-arvete operaatori, finantstehnoloogia firma Fitek juht Andrus Kaarelson.
Foto: Fitek

Riigiasutuste e-arvete operaatori, finantstehnoloogia firma Fitek juhi Andrus Kaarelsoni sõnul jõuab riigi eeskuju samm-sammult erasektorisse, kus e-arvete vastuvõtmise osakaal on aastaga kasvanud 38%ni. "Suuremat kasvu näeme ilmselt 2021. aasta alguseks. Meil on koroonakevadest kogemus, kui kaugtöölahenduste vajadus kasvas hüppeliselt," sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052