Autor: Indrek Kald • 8. juuli 2020

Pipedrive valiti parimate CRM-tarkvarade sekka

Pipedrive´i müügitarkvara valiti kümnete miljonite lugejatega USA väljaande poolt maailma parimate kliendisuhete halduse platvormide hulka.
Pipedrive sai USA meedias suure tunnustuse.
Foto: USNews.com

U.S. News & World Reporti edetabelis "Parim CRM tarkvara 2020" jagas Pipedrive teist kohta. Eesti ettevõtet tunnustati müügikontaktide juhtimise, automatiseerimise, suhtluse jälgimise ning aruandluse tööriistade eest, mis aitavad paremini müüa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052