Autor: Indrek Kald • 5. august 2020

Vaata juunis enim palgahüvitist saanud IKT-firmasid. Nende käive langes vähemalt 50%

Kui märtsist maini sai töötukassalt palgahüvitist suur hulk IKT-ala firmasid ning summad ulatusid sadadesse tuhandetesse eurodesse, siis juunis läksid tingimused rangemaks ning rahanumbrid jäid väiksemaks.
Info ja side ala ettevõtted said juunis palgahüvitist kokku pea 600 000 eurot.
Foto: Liis Treimann

Juunis maksti hüvitist, kui ettevõtte käive või tulu oli vähenenud aasta varasemaga võrreldes vähemalt 50%. Lisaks pidi taotleja vastama veel ühele tingimusele kahest: 1) vähemalt 50%-le töötajaist pole kokkulepitud mahus tööd anda ning tööaega on vähendatud vähemalt 30%, 2) vähemalt 50%-l töötajaist on vähendatud töötasu vähemalt 30% võrra või alampalgani.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755