Autor: Indrek Kald • 10. september 2020

Neli suure kasvuga tarkvaratootjat, ilma palgahüvitise ja maksuvõlgadeta

Eesti tarkvaratootjate käibekasvu TOPis on neli ettevõtet, mille müük kasvas teises kvartalis mullusega võrreldes enam kui miljoni euro võrra. Nende töötajad ei saanud palgahüvitist, ka pole neil ettevõtetel maksuvõlgu.
Müügijuhtimise tarkvara arendava Pipedrive´i kaasasutaja Ragnar Sass ettevõtte kontoris.
Foto: Andres Haabu

Seevastu käibe kahanemise TOPis on üks maailmas palju tähelepanu pälvinud ettevõte, mille müük vähenes enam kui miljoni euro võrra. Sama TOPi esikolmikust leiab veel teisegi tuntud Eesti IT-ettevõtte, kel protsentuaalselt kukkus käive rohkemgi.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105