Autor: Indrek Kald • 16. september 2020

Finestmedia pani roboti riigikogu istungeid üles kirjutama. Plaanis ka lahendust eksportida

Riigikogu võttis kasutusele istungite stenografeerimise süsteemi Hans, mille arendas IT-ettevõte Finestmedia, tuginedes TalTechi kõnetuvastustehnoloogiale.
Riigikogu stenogrammi toimetamine keskkonnas Hans.
Foto: Erik Peinar

Finestmedia divisjonijuhi Lauri Esko sõnul on lahendusel suur ekspordipotentsiaal. "Oleme Hansu tutvustanud juba mitme riigi välisdelegatsioonidele, kes soovivad hakata selle toel oma e-riigi edulugu kirjutama," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052